Megye III

2024.05.25. 13:30

Nagy izgalmak várhatók délen a megye III-ban

Folytatódik a felső- és alsóházi rájátszás. A Megye III. legerősebb csapatai szoros mérkőzéseket vívhatnak a hétvégén.

Kemma.hu

A Megye III. rájátszásának harmadik fordulója következik vasárnap. Az északi felsőház találkozói közül a Naszály nagy esélyesként lép pályára a TABAK ellen. Előbbiek domináns formát nyújtottak az alapszakaszban, a hétvégén ugyanilyen formában terveznek majd teljesíteni a kilencven perc alatt. A szomódiak is igen magabiztosan várhatják a fordulót, hiszen az előző mérkőzésükön pusztító vereséget mértek ellenfelükre. Ezen lendület segítségével újfent lehetőségük nyílhat majd a győzelemre, ám a Pilismarótot sem feltétlen szabad alábecsülni. Az oroszlányiak az Annavölgy ellen térnének vissza a múltheti óriási vereségük után. Az Annavölgy az eddigi mérkőzéseit elveszítette a rájátszásban, ez a küzdelem azonban sok izgalmat tartogathat. Az alsóházban a Süttő folytatná kimagasló formáját, a Héreg FC focistáit fogadják hazai pályán. A másik mérkőzésen a Széchenyi TSE és a Vértestolnai TE küzd majd meg egymással. 

Folytatódik a rájátszás. A Megye III. legerősebb csapatai szoros mérkőzéseket vívhatnak.
Minden Megye III. csapatnak a legjobbját kell nyújtania vasárnap
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A déli divízió felsőháza táján körömrágós meccsekre van kilátás, a domináns dunaalmási labdarúgók a Bana ellen mérettetik meg magukat. A papírforma alapján csatára lehet számítani. A következő viadal sem éppen az unalomról lesz híres, az Ete a Császár ellen védené meg az otthoni pályáját, az alapszakaszban mindössze egyetlen pont döntött közöttük. A csémi csapat a szekszándiak ellen fogja bevetni játékosait. Az alsóházban a Réde magas szinten teljesít, nehéz dolga lesz a bokodiaknak ellenük, mindent bele kell majd adniuk. Az előző hétvégén 7-0-ás vereséget szenvedő Bakonyszombathely pedig a Kocs ellen próbálná meg elfeledtetni szurkolóival a nagy verést.  

TERÜLETI III., ÉSZAKI FELSŐHÁZ, 3. forduló

Május 26., vasárnap, 17 óra

  • Naszály SE - TABAK
  • Pilismarót SC - Bar-Nul Szomódi SE
  • Oroszlányi SZE - Annavölgyi Bányász SE
     


TERÜLETI III., ÉSZAKI ALSÓHÁZ, 3. forduló 

Május 26., vasárnap, 17 óra.

  • Széchenyi TSE - Vértestolnai TE
  • Süttői SC - Héreg FC
     


TERÜLETI III., DÉLI FELSŐHÁZ, 3. forduló 

Május 26., vasárnap, 17 óra.

  • D.M.A.C Dunaalmás - Banai KSK
  • Etei SE - Császári SE 
  • Csémi SE - Szákszendi SE
     


TERÜLETI III., DÉLI ALSÓHÁZ, 3. forduló 

Május 26., vasárnap, 17 óra.

  • Bokod FCE - Réde KSE
  • Bakonyszombathely KSE - Kocs KSE

Az év focistái 2024 - közönségszavazás
Az idén is olvasóink dönthetik el, kik kapják a vármegyei labdarúgószövetség díjait. Négy kategóriában 20 jelölt várja a voksokat, hogy eldőljön, kik az év focistái. Szavazz a kedvencedre!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában