Atlétika

2024.05.26. 16:02

Luterán Petra kimagasló teljesítményt nyújtott a paraatlétikai világbajnokságon

Véget ért a Japánban rendezett paraatlétikai világbajnokság. Luterán Petra az összes versenyszámban magas szintet képviselt, büszke lehet magára.

Kemma.hu

Hetedik helyen zárta Luterán Petra, a TSC Geotech versenyzője a 200 méteres síkfutás döntőjét. Az előfutam alatt 26.27 másodperces egyéni csúccsal kvalifikálta magát a fináléba Japánban , utóbbi versenyrészben már már valamelyest fáradtan indult el a fiatal tehetség, ám ennek ellenére is sikerült egyéni csúcsot futnia, ami 26,22-es időt jelentett. Luterán Petra két bronzéremmel végezte a világbajnokságot, ami nagyon kimagasló teljesítménynek tekinthető, szépen helytállt az összes kategóriában. édesapja és edzője, Luterán László elmondta, hogy örülnek az eredményeknek, hiszen ezek segítségével eleget tehettek ahhoz, hogy részvételt nyerjenek a paralimpiára. 

Véget ért a Japánban rendezett paraatlétikai világbajnokság. Luterán Petra az összes versenyszámban kiemelkedően teljesített, kihozta magából a maximumot.
Luterán Petra és édesapja, Luterán László büszkék lehetnek az eredmények után
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Az utolsó kategóriában futott teljesítménye a következő videón tekinthető meg: 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában