Kosárlabda

2024.05.14. 14:00

A Lions a szezon utolsó hazai mérkőzését vívja szerdán

Az oroszlányi kosarasok otthon fogadják az SZTE-Szedeák csapatát. A Lions az elmúlt kettő mérkőzésén nagyon meggyőző kosárlabdát játszott, május 15-én ugyanez a terv a részükről.

Bottka Szabolcs

Az MVM-OSE Lions múlthéten egy újabb sikeres mérkőzést zárt, nagyon meggyőző kosárlabda mellett győzték le játékosaik a paksi együttest. A csapatmunka nagyon jól működött és a védelem is jól muzsikált. Az Atomerőmű kosarasait többször is kikényszerített dobásokba kergették, melyek természetesen nem találtak sikeresen célba. Szerdán ugyanezt tervezik az oroszlánok az SZTE-Szedeák ellen. A legutóbbi  közös meccsükön az Oroszlány veszített, ám a hazai közönség nagy löketet adhat majd a csapatnak. A Szeged négy győzelmet szerzett és négy vereséget eddig a playout-ban.

Május 15-én az oroszlányi kosarasok otthon fogadják az SZTE-Szedeák csapatát. A Lions az elmúlt kettő mérkőzésén nagyon meggyőző kosárlabdát játszott, szerdán ugyanez a terv a részükről.
Az MVM-OSE Lions (fehérben) mindent bele fog adni az utolsó otthoni meccse alatt
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 9. forduló

MVM-OSE Lions - SZTE-Szedeák 

Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában