Karate

2024.05.22. 14:10

Újra van karate Európa-bajnoka Komáromnak

Újabb sikert értek el a komáromi karatésok. A 27. Fudokan Karate Európa-bajnokságon győzelemmel utazhattak haza a Tempo Karate SE versenyzői.

Kemma.hu

Május 16.és 19. között Szlovéniában rendezték meg a 27. Fudokan Karate Európa-bajnokságot, ahol a komáromi Tempo Karate SE versenyzői a magyar fudokan válogatott tagjaként, valamint Filep Imre megbízott edzőként vettek részt Den Shin Dojo csapatával együtt. A rendezvényen 20 ország 1200 versenyzője mérettette meg magát. Nagy sikereket értek el a Komárom-Esztergom vármegyei egyesület indulói, hiszen a három világbajnoki- és Európa-bajnoki cím után ezt az eseményt is győzelemmel zárták. Erre a diadalra, azaz a csapat-kata bajnoki címre több, mint tíz évet kellett várni. A győztesek generációja már a harmadik, akiknek sikerült bajnokságot nyerniük. 

Újabb sikert értek el a komáromi karatésok. A 27. Fudokan Karate Európa-bajnokságon győzelemmel utazhattak haza a Tempo Karate SE versenyzői.
Mindent kihoztak magukból a komáromiak a 27. Fudokan Karate Európa-bajnokságon
Forrás:  beküldött

27. Fudokan Karate Európabajnokság, Therme Olimia, Szlovénia.

Tempo Karate SE eredmények:

Felnőtt, egyéni Kumite:

Csajághy Levente: második és harmadik helyezés

Junior Kumite:

Gyurcsovics Ádám: harmadik helyezés, csapata kata U21 Európa-bajnok

U21 Kumite:

Farkas Attila Richárd: második helyezett, csapata kata U21 Európa-bajnok

Kadett kumite:

Bazsó Ákos: harmadik helyezett, csapata kata U21 Európa-bajnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában