Diákolimpia

2024.05.24. 12:57

Óriási teljesítmény jellemezte a tatai Kőkúti Általános Iskola versenyzőit

Szolnokon szerezték meg az első helyet a tataiak. Az Atlétika Többpróba Diákolimpia országos döntőjén mindent kihoztak magukból fiatal versenyzők.

Kemma.hu

A tatai Kőkúti Általános Iskola kimagasló eredményt ért el az Atlétika Többpróba Diákolimpia országos döntőjén. A IV. korcsoportos fiú atléta csapatuk kihozta magából a maximumot Szolnokon. A versenyzők az ötpróba (100 méteres síkfutás, súlylökés, kislabdahajítás, távolugrás és 800 méteres síkfutás) kihívásait teljesítették az ország legjobb csapatai ellen. A megyei döntős végeredmények révén a negyedik helyezéssel utaztak a megmérettetés helyszínére, ahol fegyelmezett és kiegyensúlyozott módon teljesítettek a tatai sportolók. Ennek segítségével 4129 pontszámot gyűjtötték össze a fiúk, ami az első helyet jelentette.  

Szolnokon szerezték meg az első helyet a tataiak. Az Atlétika Többpróba Diákolimpia országos döntőjén kimagasló teljesítményt nyújtottak a fiatal versenyzők.
Büszkék lehetnek magukra a tatai Kőkúti Általános Iskola indulói
Forrás: kokuti.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában