Sportjegyzet

2024.05.31. 19:00

Az edzőkhöz

A téli szünetben vettem át a megyei első osztály küzdelmeiről a tudósítási feladatot. Bár korábban is foglalkoztam a megyei futballal, mégsem tudtam, mire kell számítanom. Nem tudtam, mennyire lesz gördülékeny, hogy vasárnaponként minden meccs után felhívjam a vezetőedzőket egy értékelést kérve. Be tudom-e gyűjteni az összes nyilatkozatot mielőtt lesújt a nyakamra a lapzárta éles kardja?

Túri Csaba

Az első pár forduló még a tapogatózásról, az ismerkedésről szólt, hiszen a szakvezetők hozzá voltak szokva más kollégához, volt egy kialakult metódusa mindenkinek, hogyan, milyen formában és egyáltalán mikor juttatja el a nyilatkozatát. Aztán jön valaki, egy teljesen új ember, akivel egy új rendszer fogaskerekeit kell működésre bírni. A gépezet beindult, szinte már örökmozgóként pörgött. A bajnokság zárultával azonban megnyomtuk azt a nagy piros gombot. 

A szezon utolsó nyilatkozataiban mindenki köszönetet mondott a csapatának, a szurkolóknak, a támogatóknak. Volt pár edző, akiknek talán én lehettem az első a szűk körein kívül, akivel tudatták, hogy befejezik, hogy új útra lépnek. Én pedig hallgattam őket, majd papírra vetettem a búcsúszavaikat. 
Most azonban én szólok hozzátok. Köszönöm, hogy a mögöttünk hagyott hónapokban a tintába mártott tollatok lehettem. Köszönöm, hogy megkönnyítettétek a munkámat a gyors nyilatkozatokkal. Pár hét múlva pedig leporoljuk a fogaskerekeket, és megnyomjuk a zöld gombot. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában