Röplabda

2024.04.09. 06:00

Újabb győzelem a rájátszásban

A kezdeti nyomás ellenére képesek voltak újabb győzelmet aratni a tatabányai lányok. A Bányászok ismét megmutatták, mit is jelent a röplabda.

Bottka Szabolcs

Folytatja remek sorozatát a TRSE NB II-es csapat női együttese. A február 10-én elindult felsőházi rájátszásban eddig mindössze egy vereség elszenvedő együttes a hétvégén sem okozott csalódást a röplabda szerelmeseinek. Ellenfelük a Szombathelyi Haladás volt, akik ellen egyértelműen favoritként utaztak a városba és szolgáltattak egy meggyőző diadalt, idegenbeli pályán. Szabados István vezetőedző szerint a lányok a meccs elejét kissé idegesen indították, hiszen ahhoz, hogy esélyük legyen az első kettőben végezni, minden párharcot minimum 3:1-es eredménnyel kell zárniuk. A kezdeti „nehézségek” ellenére kitűnő játékkal nyerték meg az ütközetet. 

A kezdeti nyomás ellenére képesek voltak egy újabb győzelmet értékesíteni a tatabányai lányok. A Bányászok ismét megmutatták, mit is jelent a röplabda.
Büszkék lehetnek magukra a tatabányai játékosok
Forrás: Tatabányai Röplabda Sport Egyesület/Facebook

A győzelmet azonban némileg beárnyékolta, hogy Horváth Evelin hüvelykujján megsérült a körme, ezért nem tudta folytatni a játékot. Kutrik Sára helyettesítette, aki megfelelően helyettesítette csapattársát. Szabados István örül a magabiztos győzelemnek, elmondása alapján a Haladás a harmadik játszma közepétől kicsit elengedte a helyzetet és csapata ki tudta használni a hibáikat.

Női NBII Felsőházi rájátszás
Haladás VSE – TRSE 0:3 (16:25, 18:25, 17:25)
TRSE: Torma 6, Kocsis 9, Csutorás 10, Horváth, Henson 15, Velő 9. Cserék: Zoltán, (liberó), Kutrik 1, Borbély 4.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában