Női vízilabda

2024.04.24. 05:00

Tisza-parti ellenfelet fogad a Tatabánya

Szerda este medencébe szállnak a női pólósok. Az alapszakaszban a Tatabánya kétszer is legyőzte a Szegedet, ezen a mérkőzésen is ez a célja a hazai együttesnek.

Petrik József

A Magyar Vízilabda Szövetség ennek a mérkőzéssorozatnak a meglehetősen „hivalkodó” Play-off 5. csoport, 1. forduló elnevezést adta hivatalosan. De, hogy miről is van valójában szó? A tatabányaiak és a szegediek azért szállnak most vízbe, hogy egy két győztes meccsig tartó párharcban eldöntsék, melyik gárda folytathatja a bajnokságot előkelőbb pozícióból és előkelőbb helyezésért. A házigazdák abban bíznak, hogy a hazai medence előnyét élvezve nyerhetnek.

Szerda este medencébe szállnak a női pólósok. Az alapszakaszban a Tatabánya kétszer is legyőzte a Szegedet, ezen a mérkőzésen is ez a célja a hazai együttesnek.
A Tatabánya (fehér sapka) bízik a hazai medence előnyében
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

- Az alapszakaszban kétszer is legyőztük a Tisza-partiakat – emelte ki Zantleitner Krisztina, a tatabányaiak vezetőedzője. – Ez azonban mostanra „csak annyit ér”, hogy hazai pályán, hazai medencében kezdhetjük a páros csatát. Szeretnénk megnyerni ezt a helyosztót, ám ehhez a maximumot kell nyújtanunk, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Mert arra számíthatunk, hogy a szegedieket meglehetősen fűti majd a visszavágás vágya. 

 

Vízilabda OB I., női, rájátszás a 8-9. helyért

Tatabánya Women's Water Polo – Szegedi VE

Tatabánya, szerda, 20 óra. Vezeti: Kollár Gy., Tordai G.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában