Megyei foci

2024.04.20. 20:06

Újabb kiütésre lehet számítani hétvégén

Túri Csaba

Elég egyértelmű mérkőzésnek ígérkezik a megye kettő tabelláját vezető Mocsa vendégjátéka Zsámbékon. A hazaiak rettenetesen rossz formában vannak, sorozatban hat vereséget számlálnak már, miközben a vendégek továbbra is megállíthatatlanul robognak a bajnoki cím megszerzése felé, ráadásul legutóbb kilenc gólt rámoltak be. Sok jóra nem számíthatnak a zsámbékiak, akiknek minden bizonnyal várniuk kell még majd arra, hogy kimásszanak a gödörből. 

Az utolsó ellen tér vissza szabadnapos hétvégéje után a Baj KSE (kékben)
Az utolsó ellen tér vissza szabadnapos hétvégéje után a Baj KSE (kékben)
Fotó: Flajsz Peter

A második helyezett környeiek ahhoz a Tatabányai Vasashoz látogatnak, akik múlt héten éppen Mocsán kaptak egy nagy zakót. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Dunaszentmiklós szintén idegenben lép pályára, a Bakonysárkány otthonából minden esélyük megvan elhozni mind a három pontot.

Az egyre jobb formába lendülő Ácsi Kinizsi hazai környezetben a nagyigmándiak orra alá is borsot törhetnek. Ha ez összejön nekik, akkor zsinórban három győzelemnél tartanak majd, ami a gyengébb ősz után már egy remek eredmény lenne. A szabadnapos hétvége után ismét pályára lépő Baj KSE a ligautolsó Gyermely ellen jó játékkal és egy győzelemmel térhet vissza a körforgásba.

 

Területi II. osztály, 23. forduló

Április 21., vasárnap 17 óra

  • Ászár KSE - Csolnoki SZSE
  • Bakonysárkányi SE - Dunaszentmiklósi SE
  • Baj KSE - Gyermely
  • Tatabányai Vasas - Környe SE
  • Zsámbéki Sport Klub II. - Mocsa KSE
  • Ácsi Kinizsi SC - Nagyigmándi KSK
  • Tokod SE - Tardosi FC-TAC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában