NBIII

2024.04.21. 21:51

Újabb skalpot begyűjtve robog az aranyérem felé a Bányász

Sorozatban aratott harmadik győzelmével stabilizálta első helyét a tabellán a Tatabánya. Jövő héten jön a bajnokság rangadója.

Túri Csaba

Látszólag a legkönnyebb mérkőzés várt a kék-fehér Bányászra az NBIII-ban, de az utolsó helyen tanyázó Csorna rendkívül szervezetten játszott, az első félidőben nem is sikerült feltörni a védelmüket. A második játékrészben már érvényesült a papírforma: egy perc sem telt el, máris vezetett az Opus Tigáz Tatabánya. Ezután hiába állították ki az 58. percben Buna Gábort, a következő támadásból ismét a hazaiak szereztek gólt, eldöntve a legfontosabb kérdéseket.

Tovább menetel a Bányász a bajnoki cím felé
Tovább menetel a Bányász a bajnoki cím felé
Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/ Facebook

A találkozó végén még egyszer zörgött a csornaiak hálója, ezzel fölényessé téve a Tatabánya sikerét. A Veszprém szintén győzött, így a jövő heti egymás elleni rangadójuknak hat pontos Bányász előnnyel mennek neki a csapatok.

NB III. Északnyugati csoport, 25. forduló 
Opus Tigáz Tatabánya–Csornai SE 3–0 (0–0) 
Grosics Gyula Stadion, Tatabánya, vezette: Muhari Gergő (Nagy B., Vad A.). 
Tatabánya: Lóth - Árvai (Szegő 70.), Kovács (Soltész 63.), Krupánszki, Kocsis (Molnár 59.), Szegleti, Katona (Forró 70.), Buna, Letenyei, Székely, Szalánszki (Klausz 63.). Vezetőedző: Gyürki Gergely 
Gólszerzők: Szegleti (46.), Árvai (60.), Szegő (91.). 
Kiállítva: Buna (58.). 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában