Röplabda

2024.03.12. 18:46

Helycsere a rájátszásban

Az eddig remekül menetelő TRSE-nek most kissé letörték a szárnyát, a tatabányaiak "már csak" másodikak a tabellán.

Zetovics Márió

Háromból három győzelemmel, listavezetőként utazott a hétvégén a TRSE NBII-es csapata Kecskemétre a felsőházi rájátszás rangadójára. A Bács-Kiskun vármegyei együttessel ezelőtt még nem találkozott a tatabányai női csapat. A kecskeméti gárda a mérkőzés előtt még a tabella második helyét foglalta el, de győzelmükkel átvették az első helyet a tatabányai röpisektől. A TRSE az első és a harmadik szettben ugyan dominálta a játékot, ám a hazaiak minden apró hibát kihasználva tudtak nyerni.

Megszakadt a TRSE győzelmi sorozata
Megszakadt a TRSE győzelmi sorozata
Forrás: Facebook/Tatabányai Röplabda Sport Egyesület

Szabados István, vezetőedző: – Sajnos nem voltak jók az előjelek a mérkőzés előtt, hiszen megkaptuk a hírt, hogy Balabás Barbinak keresztszalag-szakadása van. Csalódott vagyok, mert győzni szerettünk volna, de legalább pontot szerezni. Egyik sem sikerült. Ez volt az első komolyabb mérkőzésünk a rájátszásban, amit sajnos elbuktunk. Megyünk tovább előre és készülünk a visszavágóra. Bízom benne, hogy kitartunk és életben tudjuk tartani a bajnoki álmainkat.

A TRSE eredménye:

Női NBII, felsőházi rájátszás
HÉP-KRC Röpke – TRSE 3:1 (25:23, 25:15, 15:25, 26:24)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában