Vándorkupa

2024.03.19. 16:10

Elhunyt társuk emlékéért fociztak Tatán

Négy csapat részvételével első alkalommal rendezték meg a Gulyás Ferenc-emléktornát Tatán.

Gulyás Ferencre emlékére rendeztek vándorkupát Tatán

Forrás: Facebook/Tatai AC

A 2023 márciusában türelemmel viselt hosszú betegség után, 54 éves korában elhunyt Gulyás Ferenc emlékére szerveztek labdarúgó tornát Tatán a családtagok, egykori csapattársak és barátok. Az első alkalommal megrendezett emléktorna a Tatai AC Új úti sporttelepén került megrendezésre — tudatta a Tatai Atlétikai Club hivatalos Facebook-oldalán.

A Tatai AC öregfiúk csapata nyerte az első Gulyás Ferenc emléktornát
A Tatai AC öregfiúk csapata nyerte az első Gulyás Ferenc emléktornát
Forrás: Facebook/Tatai AC

Az öregfiúk tornán Gulyás Ferenc — vagy ahogy mindenki ismerte, Öcsi — egykori futballcsapatai vettek részt. Az emléktornán induló csapatok névsora: Güntner - Tata Kft, Don Salvatore Pizzéria és Étterem, BAR-NUL Szomódi SE és Tatai AC. A közlemény szerint családias hangulatban, élvezetes és színvonalas mérkőzésekkel, szép gólokkal, remek védésekkel méltó módon emlékeztek meg a résztvevők felejthetetlen társukra.

Az emléktorna első helyét végül a Tatai AC csapata szerezte meg, ezzel egy évig őrizhetik a vándorserleget. A legtöbb gólt a tatai csapat tagjaként Kalmár János szerezte, míg a legjobb kapus díját a Hasszán hálóőre, Anderla Attila kapta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában