Csúnya vereség

2024.02.24. 16:57

Még a tisztes helytállás sem jött össze a vízilabdázóknak

Nagyon sima vereségbe szaladt bele a Tatabánya Vízmű SE a vízilabda OB1/B-ben.

Kemma.hu

Súlyos vereségbe szaladt bele a TVSE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Mindössze egyetlen negyeden keresztül vette fel a versenyt cívisvárosi riválisával szemben a vendég alakulat. Aztán egy egészen más dimenzióba csúszott át a mérkőzés. A házigazdák a játék minden elemében felülmúlták a vízműveseket. Ám ami még ennél is rosszabb akaratban is. Így azután a tisztes vereséget sem sikerült kiharcolniuk a tatabányaiaknak. Amiért persze ugyanúgy nulla pont jár, mint a tízgólos zakóért, csak éppen a csapat tartásáról árulkodik. Ez a mostani vereség rendkívül rossz fényt vet a TVSE-re, pedig szerdán ismét medencébe kell szállniuk Székesfehérváron…

Gebauer Lajos: — Számomra értelmezhetetlen ez a teljesítmény. A csapat mélyen a tudása alatt játszott. Ennek a meccsnek nem mi voltunk az esélyesei, de a tisztes helytállás így is a minimum lett volt.

Vízilabda OB I. B, férfi, 17. forduló
DVSE – Tatabányai Vízmű SE 14-4 (3-2, 5-1, 3-0, 3-1)
Debrecen, 120 néző, vezette: Sándor P., Rózsavölgyi D.
Tatabánya: Szabó II. – Gombos, Niklász 1, Pető 1, Várnagy M. 1, Keresztes 1, Fekete B. Csere: Végh L., Kovács P., Németh A., Galler, Dubinák, Vajda. Edző: Gebauer Lajos.
Kihasznált emberelőny: 7/6, illetve 7/3.
Gól ötméteresből: 2/1, illetve 0.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában