Női labdarúgás

2024.02.23. 10:20

Remekeltek az Opus Tigáz lányai

Az Opus Tigáz Tatabánya a közösségi oldalán osztotta meg a női csapat teljesítményeit. Mutatjuk mik voltak ezek.

Kemma.hu

Az U19-es lányok az ezüstéremig jutottak

Forrás: Facebook/OPUS TIGÁZ Tatabánya

Az Opus Tigáz Tatabánya női csapatai is hamarosan megkezdik a bajnokságot a téli pihenő után. A csapatok a téli felkészülési időszakban is több eseményen vettek részt.

Az U19-es lányok az ezüstéremig jutottak
Forrás: Facebook/OPUS TIGÁZ Tatabánya

A legfiatalabb lányok Székesfehérváron vettek részt egy műfüves tornán. Hiába játszottak jól a nevesebb csapatok ellen is, a szerencse sajnos nem volt velük, így a dobogóra nem állhattak fel. Az U12-es lányok decemberben a megyei női futsal tornán jártak, méghozzá az egy évvel idősebbek versenyén. Itt azonban nem született hivatalos helyezés a Magyar Labdarúgó Szövetség elveinek megfelelően. 

Őket a 2010-ben születettek követték, akik az U15-ös tornán léptek pályára, és csupán a rosszabb gólkülönbségük miatt maradtak le az aranyéremről. A 15 évesek egészen a dobogó harmadik fokáig meneteltek, de ott végül megálljt parancsoltak nekik. A tatabányai szakosztály legidősebb utánpótlás csapata, az U19-es is jól teljesített a vármegyei tornán, és végül ezüstéremmel zárták az eseményt. 

A felnőttek a megyei felnőtt női futsal tornán egyenesen a második helyig értek el két győzelem és egy vereség után. Ezzel az eredménnyel bejutottak a megyei felnőtt női futsal torna döntőjébe, amit majd március 10-én rendeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában