Teke

2024.02.24. 16:59

Óriási zakót kaptak a tatabányai lányok

A vendég kék-fehérek még a bajnokesélyesektől sem kaptak ki ennyire, mint most a fővárosi közlekedési gárdától.

Kemma.hu

Csúnya vereségbe szaladtak bele a tekés lányok

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az a 3129 összfa, amit a budapestiek elértek, azt a tatabányaiak – eddig – álmukból felkeltve is tudták. Ám most úgy tűnt, nem ébredt fel a Bányász a meccs végéig. Az tény, hogy a TSC négy meghatározó sportolóját – Kozma Andreát, Némethné Katona Beátát, Frank Klaudiát és Balla Ildikót - is nélkülözte, ám erre a produkcióra ennek dacára aligha van magyarázat.

A tatabányaiak eredményei: Rohrbacher Ferencné 519 fa, Tordáné Rasch Hajnalka 469 fa, Koródi Anita és a 91. gurítástól Lázár Brigitta 458 fa, Csorba Csilla 507 fa, Bukoveczné Soltész Katalin 480 fa, valamint Kovács Krisztina és a 91. gurítástól Szabó Liliána 444 fa.

Tihanyi Péter, a TSC technikai vezetője: - Ez a teljes megsemmisülés… Nagy zakóba futottunk bele a közvetlen rivális otthonában. Tartalékos csapatunktól sajnos most csak erre futotta. Az ifi csapat viszont megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

Az ifjúsági csapat viszont a felnőttekkel ellentétben sikeresen vette a budapesti akadályt. A TSC egyéni pontját Lázár Brigitta szerezte, mivel 486 bábut ütött le. Csapattársa, Szabó Liliána 421 fát gurított, így a több összfáért járó két pont is a TSC-é lett.

Teke Szuperliga, női, 11. forduló
BKV Előre SC – Tatabányai SC 8:0 (3129:2877)
Ifjúságiak: BKV Előre – Tatabányai SC 1:3 (678:907). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában