Bombaigazolás

2024.02.07. 15:12

Igazi nagyágyúval erősített az Opus Tigáz Tatabánya

Az NB2-be igyekvő Opus Tigáz Tatabányánál fog tevékenykedni a jövőben az egykori labdarúgó, sokszoros bajnok és magyar válogatott Dragóner Attila - derült ki a klub közösségi felületén megjelent bejegyzésből.

Kemma.hu

Dragóner Attila is segíthet a tatabányaiaknak a feljutásban

Forrás: Facebook/OPUS TIGÁZ Tatabánya

Az NB3-ban a csoportja élén álló tatabányai focicsapat a Facebook-oldalán közölte, hogy csatlakozik a klubhoz a korábbi válogatott labdarúgó, Dragóner Attila. A bejegyzésből még nem derül ki, hogy Dragóner milyen pozíciót fog betölteni a klubnál, de előző munkahelyén, Zalaegerszegen sportigazgató volt. A klubtól származó információink szerint az egykori hátvéd Tatabányán is ugyanebben a szerepkörben fog tevékenykedni.

Az Opus Tigáz Tatabánya későbbre ígért részleteket.

Zalaegerszegről 2023. májusában az akkori vezetőedzővel, Ricardo Monizzal együtt távozott Dragóner Attila, akit azóta a közszolgálati televízió labdarúgó-közvetítéseiben lehetett látni szakértőként. Az egykori válogatott labdarúgó a zalai megyeszékhelyen nem tudta befejezni a rá bízott munkát, ezért egyelőre nehéz megítélni, hogy mire számíthatnak a tatabányaiak az érkezésével. Az első osztályú csapatnál egy agresszív letámadásra építő fiatal, szenvedélyes csapatot kezdtek el felépíteni Monizzal, de miután a bajnokságban hullámvölgybe kerültek és nem jöttek az eredmények, a tulajdonos a korábban a Ferencvárost is irányító szakember menesztése mellett döntött. Dragóner ezután jelentette be, hogy távozik Zalaegerszegről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában