Kézilabda

2024.02.24. 06:00

Győzelemre készül a Dragan Djukics vezette Kék Tigrisek a hétvégén

A Kék Tigriseknek egyaránt vannak rossz és jó emlékei hétvégi ellenfeléről. Az elveszített kupabronzot bajnokin torolta meg a Tatabánya. Ám azóta sok idő telt el.

Kemma.hu

A Dabas igencsak összekapta magát a tavaszra. Sibalin Jakab, a tatabányaiak edzője,  úgy fogalmazott, hogy „nem egy könnyű pálya a dabasi”. A dabasi együttes, a szezon második felében, csak egy góllal maradt alul a fürediekkel szemben, majd az éremért tolakodó csurgóiakat idegenben győzték le.

– Ősszel itthon simán nyertünk ellenük, a hétgólos sikerünk óta azonban sok minden megváltozott – mondta Sibalin edző.
– A céljaink  elérése érdekében el akarjuk hozni a két pontot idegenből is. Rendben mennek a dolgaink és jó formában vagyunk. Ezt be is bizonyítottuk a kupa és a bajnoki meccseken. Legutóbb éppen az Eger ellen győztünk magabiztosan.

Vannak a rutinos kézilabdázói a Dabasnak, mint Szöllősi Szabolcs, Pallag vagy Zdolik Bence és vannak a fiatalok. Együtt pedig egy jó elegyet alkotnak. Ezen túl a védekezésük is elég hatékony.

– Mi a sebességünkben, a játékunk gyorsabb tempójában bizakodunk, amelyet hatvan percig is bírunk – emelte ki Sibalin Jakab. 
– Úgy gondolom, elsősorban ezen az oldalon van keresni valónk. De azért még vannak gondjaink. Ancsin már edzegetett, Ugalde is meggyógyult és Krakovszki Bence is helyre jött, ám, hogy milyen állapotban lesznek szombatra, azt nem lehet tudni. 

Kézilabda NB I., férfi, 17. forduló

Dabas KC – MOL Tatabánya KC

OBO Aréna, Dabas, szombat: 18 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában