Megmérettetés

2024.01.30. 11:14

Rangos tornán vesznek részt a hétvégén a Tatai AC női kézisei

Rangos nemzetközi tornán szerepel a Tatai AC női kézilabdacsapata február első hétvégéjén.

Kemma.hu

A TAC Női kézilabda csapat a Facebook-oldalán számolt be az egyesület arról, hogy hamarosan rangos tornán vesznek részt. Ahogyan az a posztban olvasható, együttesük a nagy hagyományokkal rendelkező Kárpát-Meditop kupára kapott meghívást, a huszonegyedik alkalommal megrendezendő viadalnak idén Hajdúnánás ad otthont.

A nyolc csapatos tornán a Tatai AC az “A” csoportban játszik majd a házigazda Balmazújváros, illetve az erdélyi Székelyudvarhely és Marosvásárhely társaságában. A “B” jelű kvartettben a Borsod Sport Klub Miskolc, a vajdasági Ada, az erdélyi Sepsiszentgyörgy és a felvidéki Naszvad küzd meg egymással. Február 3-án, szombaton a csoportmérkőzéseket játsszák le, 4-én, vasárnap pedig következnek a helyosztók.

A Tatai AC programja: 
Február 3. – Hódos Imre Sportcsarnok, „A” csoport
09:00  Balmazújváros - Tatai AC                                      
14:15   Marosvásárhely - Tatai AC
17:15   Tatai AC - Székelyudvarhely

A 21-ik alkalommal kiírt Kárpát-Meditop kézilabda kupa célja a határon innen és túli kapcsolatok ápolása, egyben felkészülés a tavaszi idényre. A Kárpát-Meditop kupa története során számos határon innen és túli városban “vendégeskedett”.  2004-ben, az első tornát Cegléden rendezték, tavaly, a jubileumi, huszadik tornának a vajdasági Ada volt a házigazdája. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában