Felkészülés

2024.01.27. 14:36

Döntetlen a Bányász első edzőmeccsén, NB II.-es érkezőt és két távozót is bejelentettek

Nem bírt a Fehérvárral első felkészülési mérkőzésén a Tatabánya, a csapat új igazolása is pályára lépett.

Kemma.hu

Az Opus Tigáz Tatabánya felnőtt csapata szombaton hazai pályán játszotta le első felkészülés mérkőzését. Az ellenfél a tavalyi szezonban még a Tatabánya csoportjában vitézkedő Fehérvár második számú csapata volt. A találkozó végül döntetlennel zárult.

Nem éppen a legbarátibb fociidő várta az együtteseket szombat délelőtt Tatabányán. Az első félidő elején még az összeszokatlanság látszott a hazai csapaton. A Fehérvár a 20. percben meg is szerezte a vezetést és előnnyel vonulhatott a szünetre. A folytatásban kezdett összeállni a Bányász játéka és magukhoz ragadták a kezdeményezést. A TSC U19 gárdájától felkerült Pénzelik Soma góljával egyenlíteni is tudott a Tatabánya. Hiába a tatabányai fölény, a mérkőzésen több gól nem esett. 

Gyürki Gergely elmondta, hogy az első félidőben az összeszokatlanság látszott a csapaton és testidegen volt a játék.
– A második félidőben kimondottan tetszett a csapat játéka, mind az intenzitásban, mind pedig abban, hogy visszaláttam sok olyan játékelemet, amit gyakoroltunk – részletezte a vezetőedző, aki hozzátette, hogy a csapatnak két távozója is van. Télen Hajas Attilától és Márton Tibortól vett búcsút az együttes. Nekik megköszönte az eddigi munkájukat és sok sikert kívánt a továbbiakban. 

A távozók mellett egy érkezőről is hírt adott az Opus Tigáz Tatabánya a közösségi oldalán. A Győri ETO NB II.-es csapatától sikerült leigazolni Buna Gábort, aki jobbhátvédként erősíti majd a gárdát. 

Végeredmény
Opus Tigáz Tatabánya - Fehérvár FC II. 1-1 (0-1)
1. félidő: Lóth - Buna, Kiprich, Székely, Forró - Letenyei, Kovács I., Szegő - Szalánszki, Dala, Német
2. félidő: Balla - Molnár T., Krupánszki, Székely, Klausz - Zacsek, Szegleti, Kovács - Pénzelik, Árvai, Kocsis

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában