Röplabda

2023.12.05. 17:00

Újabb sima tatabányai győzelem

Egyre közelebb a csoport megnyeréséhez a TRSE.

Kun Attila

A TRSE (háttal) a hazai mérkőzés után idegenben is simán legyőzte a Győrt

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női, alapszakasz, 9. forduló

UNI Győr-SZESE–Tatabányai RSE 0-3 (-9, -18, -18)

Győr, 31 néző, vezette: Selega B., Kiss N.

Tatabánya: Sinai, Kocsis 6, Balabás 8, Horváth 5, Csutorás 5, Velő 14. Csere: Zoltán, Keszthelyi (liberók), Nagy 4, Kárpáti 1, Torma 5, Kovács 5. Vezetőedző: Szabados István.

A bajnokságban veretlen, nyolc mérkőzésén mindössze egy szettet veszítő TRSE esélyesként lépett pályára Győrben a mezőny hátsó régiójához tartozó házigazda ellen és a papírformának megfelelően bő egy órányi játékot követően magabiztos győzelmet aratott.

Szabados István: – Határozottan játszottunk és végig uraltuk a mérkőzést. Mindenki lehetőséget kapott, mindenféle felállásban próbáltam pályára küldeni a lányokat. A végén az U20-asok ismét szerepet kaptak, hiszen a jövő héten fontos dolguk lesz, osztályozót játszanak az első osztályért. Persze NB II-es csapatunk is készül a jövő heti rangadóra, a Balatonfüred ellen. Nagyon fontos mérkőzés lesz a szombati, hiszen, ha akkor győztesen hagyjuk el a pályát, akkor már tényleg csak egy hajszál választ el minket attól, hogy az első vagy a második helyen végezzünk, amivel bekerülhetünk a rájátszásba. Az pedig egyenes út lehet álmaink megvalósításához. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában