Labdarúgás

2023.12.01. 18:33

Íme, legjobbak: mutatjuk vármegyei válogatottunk keretét

Szombaton és vasárnap összesen négy meccs vár az amatőr válogatottunkra.

Herczeg István

A Zsámbék (zöldben) és a Koppánymonostor (sötétben) is ad játékost a vármegyei válogatottba

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Már két esztendő eltelt az Amatőr Válogatott legutóbbi sikere óta. Akkor a Bodó-alakulat csoportelsőként jutott a négyes döntőbe, ahol csak büntetőkkel maradt alul a végső győztes Pest megyei gárdától. Most egy év szünt után újra pályára lép a Komárom-Esztergom vármegyei válogatott, szintén Bodó László mester vezetésével. A két évvel ezelőtti keret nagyban kicserélődött. A Zsámbéki SK vezetőedzőjének nagy fejtörést okozott a mostani keret összeállítása is, hiszen több játékos betegség, sérülés miatt nem állt a rendelkezésére, de voltak olyanok is, akik nem kívántak élni a megtisztelő lehetőséggel. Szintén kiesnek azok a játékosok, akiknek már volt profi szerződésük életükben.

A területi első osztályban szereplő 13 csapat közül nyolc ad összesen játékost. Ezek között van a Bábolna, a Koppánymonostor, a Sárisáp, a Tát, a Tata, a Vértessomló, a Kecskéd és a Zsámbék. A kapitány Bodó László lesz, asszisztense a szintén zsámbéki Bors Attila. A kapusedző Szekér Pál, a fizioterapeuta Kemenesi Krisztián, a technikai vezető pedig Csák Albert lesz. 

A vármegyei válogatottunk szombaton 12:30-kor kezd Veszprém vármegye ellen, majd aznap 15:30-kor Győr-Moson-Sopron legjobbjai ellen vív. Vasárnap 10 órától Zala, majd 13 órától Vas vármegye csapata lesz az ellenfél.

A válogattonk kerete: 

Bábolnai SE: Czeglédi Ádám, Végh Pál Dominik,
Koppánymonostori SE: Dávid Richárd István, Korcsok Christopher, Valkó Gergő,
Sárisápi BSE: Szlovák Márton, Yousif Zsemil Richárd,
DG Tát SE: Dékány Roland, 
Tatai AC: Mártonfi Máté Márk, Máté-Kovács Dávid, Mészáros Dominik, Szabó Tamás, Zuggó János Csaba,
Vértessomló: Batin Ábel, 
Wati Kecskéd KSK: Greskó Norbert, 
Zsámbéki SK: Bíró Richárd, György Bence, Kerezsi Dominik István, Marticsek Gergő, Sugár Bálint, Szakszon Ádám Dániel, Tugyi Dávid.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában