Vízilabda

2023.12.10. 16:45

Hitehagyottan pólóztak a vízművesek

„Kiérdemelte” a vereséget a Tatabánya.

Petrik József

Rengeteg gólt kapott a tatabányai csapat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Vízilabda OB I. B, férfi, 12. forduló
Ybl WPC – Tatabányai Vízmű SE 14-7 (2-0, 4-1, 2-2, 6-4)
Budapest, Komjádi-uszoda, 100 néző, vezette: Kun Gy., dr. Szilágyi K.
Tatabánya: Szabó II. – Gombos, Niklász 2, Szőke, Várnagy M. 2, Fekete B. 1, Kósi Kelly. Csere: Németh A. 1, Vajda, Galler 1, Dubinák, Végh L., Kovács P. Edző: Gebauer Lajos.
Kihasznált emberelőny: 10/4, illetve 7/1. 
Gól ötméteresből: 4/3, illetve 2/1.
Kipontozódott: Kósi Kelly.

A vendég vízművesek gyengén kezdték a találkozót, és a folytatásban ezt a halvány produkciót még „sikerült megfejelniük”. A póló minden elemében felülmúlta riválisát a fővárosi együttes. A tatabányaiak olykor értelmezhetetlen dolgokat „csináltak” a medencében. A hazai főiskolások a TVSE szinte minden megingását gólra váltották, így aztán a harmadik negyedtől gyakorlatilag el is dőlt a két pont sorsa. Miközben, egy feltételezett vendég siker esetén a tatabányaiak állnának most a tabella negyedik helyén, és az Ybl lenne a nyolcadik. A valóság azonban ennek pontosan a fordítottja, ennek a mérkőzésnek a következményeként…

Gebauer Lajos: - Hitehagyott, akaratgyenge játékot produkáltunk. Vízilabda címén valami lélektelen, elszomorító dolgot láttam. Ezt a vereséget „kiérdemeltük”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában