Kosárlabda

2023.12.09. 03:30

Egykori közönségkedvenc érkezhet Oroszlányra

A Remy Abellel felálló Kaposvárt fogadja a Lions.

Gáspár Mátyás (labdával) és az MVM-OSE a Körmend után a Kaposvárt is legyőzné

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Kosárlabda, NB I. A, férfi, alapszakasz, 11. forduló 

MVM-OSE Lions–Kometa Kaposvári KK 

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 

Egyik csapat sem a legkedvezőbb előjelekkel vág neki a találkozónak: az Oroszlány az előző fordulóban Pécsett szenvedett 91–83-as vereséget, míg a Kaposvár hazai pályán kapott ki a Szegedtől 105–90-re. Mindkét együttes 4-6-os mérleget produkált eddig, amellyel a Lions a kilencedik, a KKKK pedig a 10. helyezést foglalja el a tabellán. 

Az oroszlányiakra tehát egy újabb nagyon fontos találkozó vár a felsőházba jutás szempontjából, amelyre a vendégek nem a legnyugodtabb körülmények között készülhetnek: hétfőn lemondott posztjáról Váradi Kornél vezetőedző, így a hétvégén Szőke Balázs és Filipovics Gordan irányítja a kaposváriakat Oroszlányon. A vendégcsapatban minden bizonnyal pályára lép majd az egykori oroszlányi közönségkedvenc, a somogyiakat a nyár óta erősítő amerikai Remy Abell. 

– A Kaposvár képes arra, hogy kihasználja a gyengeségeinket, ezért a mérkőzés minden pillanatában összpontosítanunk kell a pálya mindkét oldalán – mondta a mérkőzéssel kapcsolatban Simon Petrov, a Lions vezetőedzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában