Kézilabda

2023.12.01. 09:53

Az akarat és a szív dönthet a TAC javára

Márton Ádám zsinórban harmadik győzelmére készülő csapata a Mezőkövesdet fogadja.

Kun Attila

Jó formában van a tatai csapat, de a ma esti ellenfél is

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

NB I. B, férfi, 13. forduló

Tatai AC–Mezőkövesdi KKFT

Tata, Güntner Aréna, péntek, 19 óra.

A frissen kievezett vezetőedző, Márton Ádám irányításával az előző két bajnokiját egyaránt megnyerte a tatai csapat (ráadásul mindkettőt idegenben, előbb Ózdon, majd Békésen), és ha a 15., utolsó előtti helyről még nem is tudott elmozdulni, nagyokat lépett előre a kiesés elkerüléséért vívott harcban. A mai ellenfél, a Mezőkövesd szintén jó formában van, az előző három meccsét egyaránt megnyerte és az ötödik helyen áll.

– Jó erőkből álló ellenfél érkezik hozzánk, melynek stílusát a Békéséhez tudnám hasonlítani. Belső poszton és távolról is veszélyesek, az irányítójuk és a szélsőik is mozgékonyak és nagydarab beállóval rendelkeznek. A két csapat hasonlósága miatt védekezésben és támadásban is a Békés ellen használt taktikát próbáljuk meg alkalmazni. Bár a felkészülésünk nem volt optimális, a legutóbbi meccsen szerzett önbizalmat kell meglovagolnunk. Ez az akarat és a szív mérkőzése lesz – nyilatkozta lapunknak Márton Ádám.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában