Kemma.hu videó

2023.12.16. 20:09

A vásárhelyiek nem okoztak gondot a vízműveseknek +fotók, videó

Felszabadult és jó játékkal szerezte meg a győzelmet a TVSE.

Petrik József

Ezúttal hiányzott a tűz a TVSE csapatából

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Vízilabda, OB I. B, férfi, 13. forduló

Tatabányai Vízmű SE–Hódmezővásárhelyi VSC 10–6 (2–0, 4–1, 2–3, 2–2)

Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Fodor R., Varga M.

TVSE: Szabó II. – Gombos 1, Niklász 2, Szőke 2/1, Várnagy M., Fekete B. 3/1, Kósi Kelly 1. Csere: Galler 1, Végh L., Kovács P., Dubinák, Vajda, Németh A. Edző: Gebauer Lajos.

Gól emberelőnyből: 6/1, illetve 6/2.

Gól ötméteresből: 2/2, illetve 1/1.

Kipontozódott: Szabó A. (HVSC).

Két és fél negyedig nem sok köze volt a mérkőzéshez a vendég vásárhelyi együttesnek. A vízműveseknek jól sikerült a felkészülésük az utolsó idei meccsükre, így felszabadultan és eredményesen pólóztak. A Gebauer-legénység a játék minden elemében felülmúlta alföldi riválisát, miközben a TVSE kapujában Szabó II. – nem először a szezon folyamán – kiváló teljesítményt nyújtott. 

Végül a Tatabánya abszolút megérdemelt győzelemmel zárt az őszi idényt. Tavaly ilyenkor 13 pontja volt a vízműveseknek, most pedig 22 pont áll a csapat neve mellett a tabellán. A Tatabánya a nyolcadik helyen zárta az esztendőt.

Gebauer Lajos: – Dicséret illeti a csapatom minden tagját. Úgy tűnik, jót tett a srácoknak, hogy kicsit lazább edzéseket tartottunk, így felszabadultan és ötletesen pólóztak. Győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában