Teke

2023.11.23. 11:00

Teke: a 6–2 volt a sláger a fordulóban

Győzött az Oroszlány és a Tatabánya is.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A másodosztályú csapatbajnokság hétvégi fordulójában az Oroszlány simán megverte a vele a mérkőzés előtt még pontazonossággal álló Szentgotthárd II-t és a vasiakat is megelőzve a hatodik helyre jött fel. A Nyergesújfalu ezzel szemben elvérzett Zalaegerszegen (itt is pontazonosság állt fenn a két csapat között a találkozó előtt) és maradt a 10. helyen. Az ifjúsági csapatok egyaránt 3–1-es győzelmet arattak, amivel az Oroszlány megtartotta hetedik pozícióját, a Nyergesújfalu pedig éppen hétvégi riválisát megelőzve elhagyta a sereghajtó pozíciót és jelenleg a 11., utolsó előtti. 

A harmadik vonalban a Tatabánya legyőzte (a változatosság kedvéért vele azonos pontszámmal álló) kunszigeti vetélytársát és ezzel meg is előzte a tabellán, így jelenleg a nyolcadik. A fordulót még az élen kezdő kisbér-hántai Jobb Dáma SE ezúttal szabadnapos volt, amit riválisai ki is használtak, a roppant szoros élmezőnyből hárman is megelőzték, így a Jobb Dáma a negyedik pozícióba csúszott vissza.

NB I., Nyugati csoport, férfi, 10. forduló
Oroszlányi SZE–Szentgotthárdi VSE II. 6–2 (3401–3202), NK Teke SE–Nyergesújfalu VSE 6–2 (3379–3264)

NB II., Nyugati csoport, 10. forduló
Tatabányai SC–AD Flexum TKE 6–2 (3230–3196)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában