Megyei foci

2023.11.04. 10:00

Nem egy időpontban kezdődnek a területi másodosztály mérkőzései

Két város szenvedő csapatai vívnak egymással a hétvégén.

Herczeg István

A Csolnok (zöldben) Piliscsévre látogat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

November első hétvégéjén már a 11. fordulót rendezik a területi másodosztályban. A forduló rangadója a Tardosi FC-TAC-Mocsa mérkőzés lesz. A hazaiak a tabella negyedik helyén állnak, míg a Mocsa a második, hat pont van a két alakulat között. A mocsai pontvesztésben leginkább a Környe reménykedik, hiszen a listavezető csapat növelheti előnyét, ám ehhez Tokodról kellene elhozni a három pontot. 

A Tokod az utolsó öt meccséből négyet is elveszített. A szép lassan ébredező Csolnok Piliscsévre látogat egy újabb három pontért, a nem túl jó formában lévő Baj pedig a sereghajtó Bakonysárkány ellen javítana az eddigi mérlegen. Az előző fordulóban második győzelmét aratta a Gyermely és a Zsámbék II. is, most egymás ellen törhetnek a harmadikra. Jelenleg egy pont a differencia kettőjük között. Az ötödik helyen álló Ászár a Nagyigmándot fogadja egy háromesélyes meccsen, hiszen itt is csak öt egység a különbség. 

Az utolsó előtti helyen tanyázó Ács a szintén nem élete formáját futó Kisbért fogadja. A két csapat annyiban hasonlít egymásra, hogy a versenytársaknál jóval nagyobb településként szenvednek a területi másodosztályban. A Tatabányai Vasas-Dunaszentmiklós rangadó 14:15-kor kezdődik, itt a hetedik fogadja a harmadikat.

Területi II. osztály, 11. forduló
November 5, vasárnap, 13:30
Piliscsévi SE-Csolnoki SZSE, Baj KSE-Bakonysárkányi SE, Tardosi FC-TAC-Mocsa KSE, Tokod SE-Környe SE, Ácsi Kinizsi SC-Kisbéri SSE, Zsámbéki SK II.-Gyermely, Ászár KSE-Nagyigmándi KSK.
14:15: Tatabányai Vasas-Dunaszentmiklósi SE.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában