Megyei foci

2023.11.12. 06:30

Kiesési rangadó a másodosztályban

Akár több gólzáporos meccs is lehet.

Herczeg István

A Kisbér (fehérben) a Tokod ellen száll harcba

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

 A 12. fordulóval folytatódik a területi másodosztály. A forduló rangadója talán a Környe-Tardosi FC-TAC lesz, hiszen a listavezető fogadja a hatodik helyen álló tardosiakat. A pontkülönbség jelenleg tíz pont, így a Környének otthon kellene tartania a három pontot ahhoz, hogy maradjon a tabella élén. A listavezető pozícióra vágyik a Mocsa is, amely még szintén veretlen. Ezúttal a Nagyigmánd csapatát fogadják Csizmadia Rajmundék. Az igmándiak az előző körben hét gólt kaptak, és Mocsán sem lesznek esélyesek. Szintén érdekes összecsapás lehet az egyre jobb formában lévő Csolnok, és a hetedik Tatabányai Vasas rangadója. 

A két csapat között hat pont a különbség, de a vendégek egyel kevesebbet játszottak, így nem nagy az eltérés. Lesz kiesési rangadó is, hiszen az utolsó előtti Ács fogadja a nála egy ponttal jobb Gyermelyt. Egyik csapat sem büszkélkedhet erre a szezonra, az itt győztes egy kicsit fellélegezhet. A sereghajtó Bakonyszombathely az előző mérkőzésen döntetlenben bízik, és abban, hogy hazai pályán legyőzi a szintén nem túl jó formában lévő Piliscsévet. A vendégek az utolsó két meccsüket elveszítették, és ezidáig 10 pontot szereztek, ami pont hattal több, mint a sárkányiaké. A Kisbér és a Tokod egymás ellen javítana. Az Ászár Bajra látogat, itt a vendégeket tűnnek esélyesebbnek.

Területi II. osztály, 12. forduló
November 12, vasárnap, 13:30
Baj KSE-Ászár KSE, Bakonysárkányi SE-Piliscsévi SE, Csolnoki SZSE-Tatabányai Vasas, Dunaszentmiklósi SE-Zsámbéki SK II., Ácsi Kinizsi SC-Gyermely, Kisbéri SSE-Tokod SE, Környe SE-Tardosi FC-TAC, Mocsa KSE-Nagyigmándi KSK.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában