NB III

2023.11.05. 16:22

Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát a Dorogi FC

Nagyon sima sikert aratott Bekő Balázs csapata.

Herczeg István

NB III., Észak-Nyugati csoport, 14. forduló
Szombathelyi MÁV Haladás VSE-Dorogi FC 1-3 (0-3)
Szombathely, vezette: Dombi O. (Turi M., Cseresznyák Cs. Á.)
Szombathely: Horváth B. - Varga (Győre, 86.), Szenczi (Horváth D., 86.), Szabó M., Vigh (Buzás, 52.), Czuczi, Balogh (Árvay, 67.), Kovács, Németh, Pap (Tóth, 52.), Ferencz. Vezetőedző: Szenczi Imre.
Dorog: Tulipán - Tóth (Vigh, 79.), Ferkó (Nagyházi, 79.), Selmeci (Harmat, 71.), Berkó, Hoszpodár, Papp, Kovács, Szerencsi (Forgó, 71.), Barna (Balla, 69.), Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Ferencz (91.), illetve Tóth (24.), Szerencsi (36.), Czuczi (öngól, 42.)

Nem várt egyszerű meccs a hétvégén a Dorogi FC csapatára, hiszen az a Szombathelyi Haladás volt az ellenfél, amely az elmúlt öt meccséből csak egyszer kapott ki, a tabellán pedig három ponttal volt a piros-fekete csapat mögött. A szintén jó formában lévő Bekő-alakulat viszont nem kérdezett, hiszen az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. Először Tóth László volt eredményes, majd a sérüléséből felépülő Szerencsi Miklós talált be, a szünet előtt pedig egy öngólnak köszönhetően már hárommal ment a Dorog. A lefújás előtt szépíteni tudott a Szombathelyi Haladás, de ez már sokat nem jelentett, mindhárom pontot elhozta Vas vármegyéből a Dorogi FC. Ezzel a győzelemmel az alakulat fellépett a tabella hatodik helyére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában