Rögbi

2023.11.11. 07:00

Bulldogokat szelídítenének a vitézek

Ősi riválisa ellen lép pályára az Esztergomi Vitézek.

Kun Attila

A Vitézek (piros-fehérben) az élen kezdené a jövő évet

Forrás: Esztergomi Vitézek

Rögbi, NB I., férfi, 5. forduló 

Battai Bulldogok–Esztergomi Vitézek RAFC 

Százhalombatta, szombat, 14 óra. 

Az örök rivális Battai Bulldogokhoz látogat a listavezető Vitézek. A mérkőzést eredetileg Esztergomban rendezték volna, de a Vitézek a saját pályáját játékra alkalmatlannak ítélte, így kérvényezte a pályaválasztói jog felcserélését. A százhalombattai csapat nincs a legjobb formában, utolsó győzelmét áprilisban aratta, a jelenlegi szezonban egy döntetlen mellett két vereség a mérlege. A Bulldogok ezzel jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán. 

A két csapat összecsapásán mindig parázs csatát várhatnak a kilátogató szurkolók, megtippelni se lehetne a mérkőzés végkimenetelét. Az ellenfelek jól ismerik egymást, hiszen egyrészt már számtalanszor mérkőztek egymással, másrészt a két csapat játékosai alkotják a magyar válogatott gerincét. Az esztergomiak az első osztályban szereplő csapata idén utoljára lép pályára, de továbbra is nélkülöznie kell a sérült Soványt és az eltiltott Volentért. A Vitézek célja természetesen a győzelem megszerzése és ezzel együtt az első hely megtartása. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában