Balhé

2023.11.18. 11:00

Brutálisan megtámadott egy védtelen embert a Tatabánya és a Fradi korábbi focistája (videó)

Elképesztő felvételek láttak napvilágot.

Kemma.hu

Forrás: Bama.hu

Megrázó videófelvétel került napvilágra, ami Pécsett, az Olympia Üzletház környékén készült kedd este. A képsorokból kivehető, hogy egy fiatal férfi egy kapualjban kihangosítón keresztül telefonál, mikor a semmiből valaki egy toló rúgással rátámad. Ezt követően az érintettek egymásnak estek, sőt, látszólag az úttesten folytatták az ütésváltásokat, ahol már az autósok figyelmességére is nagy szükség volt - írja a bama.hu.

A Kemma.hu információi szerint az elkövető nem más, mint a Tatabánya és a Ferencváros korábbi támadója. A most 38 éves játékos kétszer szerepelt a kameruni válogatottban, legelső magyar klubja a Tatabánya volt, ahová 2006-ban szerződött. Innen a Budapest Honvéd igazolta le, majd az NB II.-es Ferencvárosban is játszott, mielőtt visszaigazolt Tatabányára. Jelenleg a Baranya vármegyei Siklós csapatában futballozik. 

A Facebookon terjedő videó kommentjei alapján a támadó édesanyja halála után furcsán viselkedik, és többen látták már Pécs városában, ahogy nehezen magyarázható dolgokat művel. A rendőrség a támadást követően elfogta a korábbi tatabányai támadót, de információink szerint ki is engedték.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában