Természetjárás

2023.10.13. 08:00

Vértesi túrára invitál a Tatabányai SC vasárnap

Három táv közül választhatnak a vállalkozó kedvű túrázók.

Kun Attila

Jókedvű túrázókból valószínűleg ezúttal sem lesz hiány

Forrás: 24Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Tatabányai SC természetjáró szakosztálya vasárnap rendezi meg a Tatabánya 10/20/30 teljesítménytúrát. A rajt és a cél is a Szent István út végi buszfordulónál lesz. A 30 km-rel próbálkozók 7 és 9, a 20 km-en indulók 7.30 és 10, a 10 km-re vállalkozók pedig 8 és 10 óra között rajtolhatnak. A szervezők a résztvevők számára a megszokott ellátmányt (rajt: alma, csokoládé, szőlőcukor, cél: tea, zsíroskenyér) biztosítják, két ponton pedig szükség esetén egészségügyi ellátás igénybevételére is lesz lehetősség.

– A TSC a teljesítménytúrát, amely az Észak-dunántúli kupasorozat és az IVV-túrák része is, a Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség, a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség, valamint a Tatabányai 4x4 Terepjárós Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület segítségével szervezi meg. Az időjárástól függetlenül mindenképpen megrendezzük az eseményt, amelyen bárki részt vehet – tudtuk meg Fehér Pétertől, a TSC szakosztály-vezetőjétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában