Megyei foci

2023.10.07. 18:30

Nagyon átrajzolódhat a másodosztály tabellája

A Bakonysárkány továbbra is az első pontjaiért száll harcba.

Herczeg István

A Környe (aranyszínűben) jelenleg vezeti a tabellát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Igazi hatpontos derbikkel folytatódik a területi másodosztály. Az eddig még veretlen Mocsára nehéz feladat vár a hétvégén, hiszen a jó formában lévő Tatabányai Vasashoz látogatnak, itt benne van a pontvesztés lehetősége. A listavezető Környe a sorozatban négy vereségnél járó Piliscsév vendége lesz, itt a hazaiak jóval esélyesebbnek tűnnek. 

A Baj is elveszítette az utolsó két meccsét, de így is kötelezőnek tűnik az Ács elleni meccs, bár a zöld-fehérek az előző körben óriási meglepetésre elverték a Tokodot. A jelenleg pont nélkül álló sereghajtó, a Bakonysárkány hazai pályán szerepel majd, az ellenfél az egy győzelemmel álló Gyermely lesz. Egyik csapat sincs kirobbanó formában, így ez a találkozó remek lehetőséget biztosít a javításra. 

A négy meccse veretlen Dunaszentmiklós rangadót játszik az előző két meccsét egyaránt megnyerő Csolnok ellen. Itt három pont a differencia, így egy csolnoki sikerrel beérhetik a Szentmiklóst. Az Ács az előző körben megszerezte első győzelmét, ezen a hétvégén a Tardosi FC-TAC ellen lép pályára a gárda. A vendégek a harmadik helyen állnak a tabellán, így kevés az esély, hogy az ácsiak szériája folytatódjon. 

A Zsámbék II. meglepetésre még nyeretlen, mindössze egy ponttal áll a csapat, és a Nagyigmánd ellen sem lesz egyszerű ezen javítani, hiszen Gucsi Tamás csapata négy meccse veretlen. Az Ászár a negyedik helyről várja a Tokod elleni derbit, itt is három pont a csapatok közti különbség. 

Területi II. osztály, 7. forduló
Október 8, vasárnap, 15 óra
Tatabányai Vasas-Mocsa KSE, Piliscsévi SE-Környe SE, Baj KSE-Kisbéri SSE, Bakonysárkányi SE-Gyermely, Dunaszentmiklósi SE-Csolnoki SZSE, Ácsi Kinizsi SC-Tardosi FC-TAC, Zsámbéki SK II.-Nagyigmándi KSK, Ászár KSE-Tokod SE. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában