Teke

2023.10.24. 14:00

Kiütötte ellenfelét a Tatabányai SC

Nem hagyott kérdést a TSC Budapesten.

Petrik József

A női tekések magabiztos győzelmet arattak

Forrás: TSC

Teke Szuperliga, női, 7. forduló
Rákoshegyi VSE II. – Tatabányai SC 1:7 (3130:3263)

A kifejezetten jó napot fogott ki a vendégcsapat, amely szinte legázolta a fővárosi vasutas együttest. Előzetesen is volt rá esély, hogy a Tatabánya megszerzi a győzelmet, de ekkora különbségű sikerre azért nem nagyon lehetett számítani. A nyertes meccs nagyon jót tehet a kék-fehérek önbizalmának, hiszen egy ilyen szép sikerrel jó érzés lehet az őszi szezont lezárni.

A vendégcsapatban mindenki bőven ötszáz fa fölött ütött, még a „pont nélkül” maradt, az utolsó duóban gurító Balla Ildikó (523 fa) is. Viszont az ő produkciója is kellett ahhoz, hogy az idény legjobb összfa-eredményét érje el a Bányász. A csapattársak további teljesítményei: Koródi Anita 526 fa, Kozma Andrea 541 fa, Frank Klaudia 588 fa, Rohrbacherné 555 fa és Csorba Csilla 530 fa.

Az ifjúságiak is jól döntötték a bábukat, de a házigazdák még pontosabban dobtak. Rákoshegy II. – TSC 4:0 (1043:995). Szabó Liliána 492 fát gurított, míg párja, Buzánszky Anna 503 bábut döntött fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában