Párbajtőr

2023.10.25. 20:37

Két nap, három érem: remek formában vívtak a tatabányaiak

Kiválóan vívtak a tatabányaiak a legutóbbi Magyar Kupa fordulókon. Több éremmel tértek, a legfényesebben Muhari Eszter aranya csillogott.

Kemma.hu

A tatabányai párbajtőröző férfiak a harmadik helyet szerezték meg

Forrás: Facebook

Fotó: Tatabányai SC

Szolnokon rendeztek egyéni és csapat Magyar Kupa fordulókat. A nők közül a tatai Kun Anna hiányzott, akit egy szerencsétlen sérülés miatt csak decemberben térhet vissza a pástra. Anna az edzőtáborban, bemelegítés közben sérült meg, a csuklóját meg is kellett műteni.

Versenyzett azonban az Egyesült Államokból hazautazó Muhari Eszter, aki meg is nyerte a versenyt. A többi tatabányi is jól vívott: Salamon Réka hatodik, míg Gnám Tamara hetedik lett. A férfiak között Josef Mahringer a hetedik, míg Kovács Gergely a kilencedik helyet szerezte meg.

Másnap a férfiaknál csapatban rendeztek küzdelmeket, ahol a Tatabányai SC csapata bravúrosan szerepelt. A Kovács Gergely, Josef Mahringer, Szarvas József alkotta együttes a harmadik helyen zárt.

A nőknél a második napon Salamon Réka a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában