megyei foci

2023.10.22. 06:00

Folytatná remek sorozatát az év meglepetéscsapata

A Dunaszentmiklós maradna a dobogón, ehhez a Baj csapatát kéne elvernie.

Herczeg István

A Mocsa KSE (feketében) Ácsra utazik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A kilencedik kör jön a területi másodosztályban. A listavezető Környe  az előző héten nagy kiütésbe futó Zsámbék II. otthonába látogat, Gulyás Tamásék számára kötelező lesz a három pont begyűjtése. A tabella második helyén lévő Mocsa is győzni indul Ácsra. Ez nem lesz egy egyszerű dolog, de az Ács nem áll túl jól a tabellán, így azért megoldható feladatnak tűnik. Kisebb meglepetésre a dobogó harmadik fokán a Dunaszentmiklós áll, amely a nemrég még a bajnokságot is vezető Baj otthonába utazik. 

A bajiak a tabella hetedik helyén tanyáznak, így ez a forduló egyik rangadója is lehet. Jelenleg öt pont a különbség kettőjük között. A Tatabányai Vasas és a Kisbér között mindössze egy pont a differencia az előbbi javára, most egymás ellen szállnak csatába, vélhetően egy sok gólt hozó meccset fognak játszani. A sereghajtó Gyermely a pocsék formában lévő Piliscsévet látja vendégül, az utolsó előtti Bakonysárkány pedig az előző fordulóban tíz gólt szerző Csolnokot fogadja. A sorozatban három vereséget szenvedő Tokod a Nagyigmánd ellen szeretne visszatérni a helyes útra. Lesz még egy rangadó, hiszen a negyedik helyen álló Tardosi FC-TAC fogadja az ötödik Ászárt, itt a győztes akár még a dobogóra is felállhat.

Területi II. osztály, 9. forduló
Október 22, vasárnap, 14:30
Tatabányai Vasas-Kisbéri SSE, Piliscsévi SE-Gyermely, Baj KSE-Dunaszentmiklós, Bakonysárkányi SE-Csolnoki SZSE, Tokod SE-Nagyigmándi KSK, Ácsi Kinizsi SC-Mocsa KSE, Zsámbéki SK II.-Környe SE, Ászár KSE-Tardosi FC-TAC.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában