Kajak-kenu

2023.09.14. 07:10

Sikert sikerre halmoztak a fiatal nyergesi kajakosok a Dunakanyaron

Bearanyozódtak a nyergesi kajak-kenus lányok a korosztályos Dunakanyar Kupa 2000 méteres küzdelmein.

Fenyvesi Károly

Dunakanyar Kupa győztes lett Deák Boglárka nyergesi kajakos is

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

Három arany-, illetve egy-egy ezüst és bronzérmet szerzett a Zoltek Kajak-Kenu Nyergesújfalu Sportegyesület huszonhárom kajakosa a korosztályos Dunakanyar Kupa 2000 méteres küzdelmein. A nagymarosi versenyt a Gyulay Zsolt Regionális Akadémia és a Nagymarosi Sportegyesület rendezte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tizenegy tagszervezetének 167 sportolója részvételével.

Az U13-as korcsoport K1-es mezőnyében kupagyőztes lett Varga Lara Zsófia (edzői Gurgulits Mihály és Dányi-Tóth Judit), a döntő ötödik helyén Deák Anna Csenge evezett célba, a hatodik Somodi Laura lett. Szintén K1-ben az U17-U18 korosztály mezőnyében senki sem tudta megelőzni Hinom Laurát (edzője Gurgulits Mihály). Az U10-es mini kajakosok csatájában Deák Boglárka (edzője Dányi-Tóth Judit) ért először a célba. Az U15-ösök között az ezüstérmes Fischer Janka, a bronzérmes Szűcs Réka Zita lett.

A jövőt tekintve biztató helyen evezett célba Balázs Stella Mária, Eckl Kristóf, Nagy Sándor, Aradi Eszter, Budai Blanka és Buzás Blanka is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában