NB III

2023.09.08. 19:36

Nehéz meccs vár a Dorogi FC-re

Óbudára utazik Bekő Balázs csapata. A dorogiak az NB III.-ban egyelőre veretlen III. kerülettel játszanak.

Herczeg István

A Dorog (fehérben) a Budapest Honvédot fogadja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Három ponttal áll jobban jelenleg az óbudai csapat, mint a Dorog. A III. Kerület jelenleg a Veszprém mellett az egyedüli veretlen csapat, három győzelem mellett három döntetlen áll a nevük mellett, így 12 egységgel a negyedik helyen áll a kék-fehér gárda. A Dorog is csak egyszer kapott ki, azonban csak kétszer nyert, így kilenc egységgel a hetedik a tabellán. Ez a találkozó így mindkét gárdának kifejezetten fontos. 

Bekő Balázs csapata nincs túl jó formában, hiszen sorozatban négy meccsen maradt veretlen, és három pontot gyűjtött, míg a Kerület az utolsó két meccsét egyaránt behúzta. A két csapat utoljára a 2021–2022-es szezonban találkozott, még az NB II.-ben, akkor a fővárosban a Dorog nyert, Dorogon pedig döntetlent játszottak a felek. Ebben a szezonban esett ki a III. Kerület a másodosztályból, a Dorog pedig az előző kiírást zárta az utolsó helyen. A találkozót a III. Kerületi TVE átmeneti otthonában, a BVSC-Stadionban rendezik, Zuglóban.

NB III., Észak-Nyugati csoport, 7. forduló 
Szeptember 9., szombat, 16 óra 
III. Ker. TVE-Dorogi FC 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában