Siker

2023.09.27. 09:29

Lengyelországban és Fehérváron is taroltak a tatabányai súlyemelők

A Tini Országos Bajnokságon és a lengyelországi Olimpiai Reménységek Versenyén is remekeltek a TSC súlyemelői.

Kemma.hu

Ismét eredményesek voltak a tatabányai súlyemelők

Forrás: FB/TSC

– A szakosztály 4 súlyemelője három arany és egy ezüst érmet szerzett a Tini Országos Bajnokságon, amelyet a hétvégén Székesfehérváron rendeztek meg a legfiatalabb korosztályok számára. A súlyemelő gyakorlatok mellett medicinlabda dobásban és helyből távolugrásban is meg kell mérettetni magukat a fiataloknak – ismertette Likerecz Attila, a TSC vezetőedzője.

– Lórándnál a második helyet a súlyemelésnél a pontazonosság miatt a helyből távolugrás döntötte el.  A korcsoportjukban a legjobb versenyzőket is díjazták. Ezt a címet két versenyző is átvehette. Zubor Leila és Ifj. Likerecz Attila is a legjobbnak bizonyult a korosztályában! – mondta el Likerecz Attila, aki az Olimpiai Reménységek Versenyének sikereit is vázolta.

– A TSC színeit három súlyemelő Stavarsz Ádám, Fekécs Szilárd és Lucz Levente képviselte a Lengyelországba megtartott Olimpia Reménységek Versenyén. A három tatabányai súlyemelőnek is nagy szerepe volt, hogy a csapat az erős lengyel válogatott mögött nem sokkal lemaradva a második helyet szerezte meg, ezzel megelőzve a cseh és szlovák csapatot – közölte a vezetőedző.

– Itt szeretném megemlíteni és megköszönni Szegleti Gergely segítségét és rugalmasságát! A versenyzők visszajelzései alapján nagyon sokat segít a felkészülésben a regenerációs helység és Geri kezelései! – mondott köszönetet Likerecz Attila.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában