Megyei foci

2023.09.09. 07:00

Harmadik meccsére sem áll ki a vármegyei csapat

A Bokod és a Dunaalmás maradna hibátlan a Komárom-Esztergom vármegyei, területi harmadosztályban a hétvégén.

Herczeg István

Az Annavölgy (feketében) az első pontjaiért küzd a Vértestolna ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A harmadosztály déli csoportjának listavezetője, a Bokod Etére utazik majd a forduló egyik rangadóján. A vendégek mindkét meccsüket hozták, tíz gólt lőve, az Ete kettőből egyet nyert. A Csém még csak egy meccset játszott, azt nyerte, és most ugyanez lesz a cél Bakonyszombathelyen is, amire minden esélye meg is van a csapatnak. A Bársonyos–Réde-meccs alsóházi derbi lesz, mindkettőjüknek van lehetősége a javításra. A Bana is javítani szeretne, Dadon kötelező a győzelem a csapatnak. A még hibátlan Dunaalmás harmadik meccsét is behúzná, ehhez viszont a Szákszendet meglepetésre simán verő Császárt kellene legyőzni. Az újonc Kocs a Szákszendhez utazik, itt a hazaiak tűnnek esélyesebbnek. 

Északon megint csak négy mérkőzést rendeznek, miután a Bajót ismét nem tud játszani, így a Széchenyi TSE sem játszik hétvégén. A Bajót még nem mutatkozott be a bajnokságban, és most sem fog. Jó meccsekből így sem lesz hiány: a Naszály a Szomódot fogadja a hétvége derbijén, mindkét gárda a dobogóra hajt. A Naszály hat, a Szomód három ponttal áll. Jó derbi lehet a maga nemében az Annavölgy–Vértestolna is, egyik csapat sem szerzett még pontot. A TABAK a Héreget, a Pilismarót a Süttőt látja majd vendégül.  

Eurotrade Solar Területi III. osztály, Dél, 3. forduló 
Szeptember 10., vasárnap, 16 óra. 
Etei SE–Bokod FCE, Bakonyszombathelyi KSE–Csémi SE, Bársonyos SK–Rédei SE, Dad SE–Banai KSK, D.M.A.C. Dunaalmás–Császári SE, Szákszendi SE–Kocs KSE. 
Eurotrade Solar Területi III. osztály, Észak, 3. forduló 
TABAK–Héreg FC, Annavölgyi BSE–Vértestolnai TE, Naszály SE–Bar-Nul Szomód SE, Pilismaróti SC–Süttői SC. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában