Apa-fia program

2023.07.15. 17:04

Méretes halakat fogtak ki a Huszárok a Pilismaróti-öbölben

Remek fogások tették emlékezetessé egy apának és fiának közös pilismaróti horgászatát, néhány óra alatt ugyanis gyönyörű példányok akadtak horogra – számolt be a sikeres napról a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (FŐHESZ).

Walczer Patrik

Huszár Ferencék minden bizonnyal sosem felejtik el a közös horgászatot

Forrás: FŐHESZ

A szervezet felidézte, hogy Huszár Ferenc és fia, ifj. Huszár Ferenc nemrégiben a Pilismaróti-öböl gerenda nevű részén, a H13-as horgászhelynél próbáltak szerencsét. A közös apa-fia program biztosan emlékezetes marad számukra, hiszen legnagyobb örömükre néhány óra leforgása alatt többször is görbült a horgászbotjuk.

Késő délután fűzött kukoricával sikerült horogra csalniuk egy 16,70 kilogrammos amurt, majd éjszaka ananászos pelletre csapott le egy másik, 21,44 kilogrammos amur. Szintén éjszaka, harmadikként egy pontyot sikerült kifogniuk, a 9,5 kilogrammos példány esetében bevált az ananászos pop up csali. A negyedik halat, egy 10,4 kilogrammos pontyot szintén éjszaka fűzött kukoricával fogták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában