Aktív kikapcsolódás

2023.06.10. 15:25

Élménymaraton a Duna mentén: két keréken vár mindenkit a Tát−Ebed Bike Tour

Első alkalommal rendezik meg a Tát−Ebed Bike Tourt, ami sokkal több, mint egy kerékpáros maraton. Kicsiknek, nagyoknak, bringásoknak, családoknak kínálnak remek programot a táti kerékpárosok.

Kemma.hu

A Tát-Ebed Bike Tour több mint egy kerékpáros maraton

Forrás: Beküldött

Különleges kerékpáros túrát és programot szervez a Fox Sport Team július elsején. Az első alkalommal megrendezendő Tát−Ebed Bike Tour több lesz, mint bringások átkerekezése a határ egyik oldaláról a másikra, ugyanis, ahogy azt a szervezőktől megtudtuk, egésznapos, ingyenes családi programok is várják majd a nevezőket, érdeklődőket. 

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, a maratoni, 46 kilométeres távra, amelyben egyben egy új, térségi kerékpáros túramaton, júnuus 20-ig lehet előnevezni. A helyszínen már csak korlátozott számban lesz erre lehetőség, így nem érdemes halogatni a döntést, ha valaki a családdal, barátokkal, sporttársakkal együtt szeretné felfedezni a Duna két oldalát és a térség legszebb pontjait. 

Kényelmes tempó, profi szervezés, nagyszerű hangulat. 

− foglalták össze röviden a szervezők, hogy mire is számíthatunk július elsején, ennél azonban igazából sokkal többre, hiszen a táti Fox Sport Team Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesületneknagy tapasztalata van kerékpáros családi rendezvények szervezésében. Egyrészt, a táv minimális szintkülönbséggel bír, így könnyen teljesíthető, másrészt a kísérő rendezvények is igen ígéretesek. 

− A Fox Team a térség teremkerékpáros sportját, a Spinning® programot is bemutatja, ahogy a kerékpáros és futó sport szakágukat is. A gyerekeket ügyességi akadálypályával várják, a teljesítők között pedig értékes ajándékokat sorsolnak ki. A közlekedésbiztonság is terítékre kerül, a rendőrség standjánál a kerékpáros közlekedéssel kapcsolatban tájékozódhat mindenki. Egy KRESZ-teszt sikeres kitöltése pedig szintén ajándékot ér majd. Gyorsszervizre is lesz lehetőség, sőt, a szakemberek segítenek os majd eligazodni a legfontosabb tudnivalók világában. Díjmentesen át is nézik majd a bringákat, defektjavítás, légnyomásmérés és pumpálás segíti majd a gondmentes gurulást − részletezték a szervezők, hozzátéve, hogy a Fair Play Egyesület Trial Team is tart majd bemutatót, így egy újabb, látványos szemszögből is megsimertetik az érdeklődők a bringasportot. 

Mint megtudtuk, a kicsikre is gondoltak. Kézműves foglalkozás, lufihajtogatás, a Bóbita együttes és egy különleges meglepetésvárja majd őket többek között. 

Még nem késő nevezni
Nevezni június 20-ig lehet online. A helyszínen, vagyis a táti Molln sétánynál a parkban legfeljebb 20 kerékpáros nevezését tudják még elfogadni a maratonra, és csak 10-12 óra között. A nevezési díjakról a szervezők honlapján lehet tájékozódni. A nevezési díj tartalmazza a szervizautót, a rajtszámot, a vacsorát, a frissítési pontokon elérhető ételeket is italokat (müzli, ebergiaszelet, gyümölcs...), a startcsomagot, túra emlékérmet, rendezvénypólót és -karszalagot. A délelőtti programok után 14 órakor rajtol a mezőny Tátról Ebdre, hogy ott megfordulva visszatérjen a rendezvényközpontba. 

(Hirdetés)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában