Tanári Árpád-díj

2023.05.14. 08:22

Minden nap érzi a diákok szeretetét a Bányász díjjal is elismert utánpótlás-edzője

Wéber Balázs nemcsak a Tatabányai Árpád Gimnáziumban, de a helyi sportklubnál is helytáll. Csapata, a Bányász U17 pedig a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Kemma.hu

Wéber Balázs

Forrás: Tatabányai Árpád Gimnázium/Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, Wéber Balázs kapta a Tanári Árpád-díjat az idén. A pedagógusra nemcsak a ginmáziumban, de a Tatabányai Sport Clubnál is joggal büszkék. Ahogy a sportszervezet a Facebook-oldalán írta, a labdarúgó szakosztályuk és tehetségközpontjuk számára is sokat jelent a díj, hiszen edzőként náluk is bizonyít. Csapata, a Bányász U17 pedig a harmadik helyen áll a bajnokságban.

− Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy a diákok mellettem tették le a voksukat az idei tanévben lelkiismeretes nevelői és tanári munkám elismeréseként. Immáron tíz esztendeje érzem nap mint nap azt a szeretet, amiért érdemes ebben a kiváló intézményben tanítani. Nagyon szépen köszönöm ezt az elismerést − fogalmazott Wéber Balázs a díj kapcsán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában