Le a kalappal!

2023.05.03. 07:00

„Minden dicsőség Istennek jár” - bronzérmes lett az Eb-n Tatabánya bokszfenoménja

Oláh Levente Jerevánban osztogatta a pofonokat az ifjúsági Eb-n, ahol végül a dobogó harmadik fokára sikerült felérnie.

Kemma.hu

Hétvégén ért véget Jerevánban az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság, ahol Tatabányát és hazánkat is képviselte a TSC tehetséges kesztyűse, Oláh Levente. Végül a fiatal bokszoló a dobogó harmadik fokára állhatott fel, számolt be a Tatabányai Sport Club a közösségi oldalán.

Levi az elődöntőben egy kemény orosz sráccal, Bila Dakaev-vel nézett szembe a ringben, ahol végül pontozással maradt alul. Mint írták, az első két menetben az orosz volt pontosabb és dominánsabb, míg a harmadikban Levi uralta a csatát, az orosz csak kapaszkodott. Ennek ellenére a bírók őt hozták ki győztesnek.

Levi a közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy a mérkőzést a bírók neki is adhatták volna, de gratulál az ellenfelének. Most számára a jól megérdemelt pihenés következik, hogy aztán háromszor erőseben térjen vissza. Mint írta:

minden dicsőség Istennek jár, köszönöm, hogy mellettem volt a meccseken és meghallgatott

– fogalmazott a fiatal ökölvívó, majd a fentre a bátyjának azt üzente, hogy nincs vége, nem adja fel, amit megígért, azt be is fogja tartani.

Levi ezzel a nagyszerű teljesítményével a junior Eb-arany után két évvel az ifik között is a dobogóra állhatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában