Harmadosztály

2023.04.15. 13:00

Az előző héten elverte a listavezetőt a Csém, most ugyanez a feladata

Északon akár több helycsere is összejöhet a fordulót követően.

Herczeg István

A Szomód (feketében) kiütheti a Bajnát

Fotó: Flajsz Péter

A harmadosztályban ezúttal minden meccs ugyanakkor, vasárnap 16 órakor kezdődik. Délen a legfontosabb rangadó a Csém-Császár-Ete II. lesz. A csémiek az előző fordulóban legyőzték a listavezető Banát, ezzel a Császár-Ete II. lett a listavezető, tehát a csémiek feladata gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint előző héten. Persze a Császár-Ete nagyon rég bukott pontot utoljára. 

A második helyre visszacsúszó Bana számára egy fokkal egyszerűbb lesz a feladat, Bokodon kellene begyűjteni a három pontot. A három győztes meccsel hangoló Szákszend Várgeszesre utazik, a Dad pedig a sereghajtó Bakonyszombathely otthonából hozná el mindhárom pontot. A Tárkány-Bársonyos meccs háromesélyeses, a Réde pedig az Oroszlányt verheti idegenben. Északon a listavezető Tardos a Pilismaróttal játszhat egy gólgazdag meccset, a Szomód pedig a Bajnát ütheti ki, és ezzel beérné a szabadnapos Dunaalmást a tabella második helyén. Hatpontos derbi lesz a TABAK-Bajót, hiszen csak három pont a differencia. A Süttő és a Naszály között viszont csak egy, így ez is nagyon szoros lehet. A Vértestolna az Annavölgy csapatát ütheti ki.

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Dél, 19. forduló

Április 16, vasárnap, 16 óra: Tárkány KSE-Bársonyos SK, Bakonyszombathely KSE-Dad SE, Gesztesi SE-Szákszendi SE, Csémi SE-Császár-Ete II., Bokod FCE-Banai KSK, Oroszlányi SZE-Réde KSE.
Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Észak, 18. forduló: Vértestolnai TE-Annavölgyi BSE, Bar-Nul Szomód SE-Bajnai SE, Süttői SC-Naszály SE, Tardosi FC-Pilismarót SC, TABAK-Bajóti Szikra SE.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában