Másodosztály

2023.03.19. 12:00

Tovább folytatná remek sorozatát a Dunaszentmiklós

Címkék#megyei foci

Hosszú idő óta nem nyert a Bakonysárkány, most a Nagyigmánd ellen javítana.

Herczeg István

A Nagyigmánd (bordóban) tovább mélyítené a Bakonysárkány gödrét

Fotó: Novotni Ákos

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 19. forduló
Március 19, vasárnap, 15 óra
Bakonysárkányi SE-Nagyigmándi KSK, Csolnoki SZSE-Gyermely, Dunaszentmiklósi SE-Ácsi Kinizsi SC, Piliscsévi SE-Mocsa KSE, Baj KSE-Császár-Ete.
17 óra: Kisbéri SSE-Lábatlani ESE.

A 19. fordulóval folytatódik a megyei másodosztály. A Zsámbéki SK II.-Ászár KSE mérkőzést egy hónapja lejátszották, 4-1-re győzött a Zsámbék. Vasárnap 15 órától a Bakonysárkány és a Nagyigmánd vív majd. A tabellán ugyan szakadék van a két alakulat között, viszont a hazaiak sorra bukják a meccseiket, a Nagyigmánd pedig bravúrgyőzelmet ért el az előző körben, így háromesélyes ez a derbi. A Csolnok és a Gyermely között négy pont a differencia, így itt is szoros lehet a találkozó, ráadásul az előző fordulóban mindkét csapat győzni tudott. Az egyre jobb formában lévő Dunaszentmiklós az Ács ellen folytatná a remek tavaszi sorozatát, hiszen az utolsó négy meccsükből egyet sem buktak el a hazaiak. A két csapat egyaránt 11 ponttal áll, így egy hazai győzelem esetén helyet is cserélne a két csapat. A második helyen álló Mocsa Piliscséven küzdhet meg a három pontért. A még mindig sereghajtó Császár-Ete Bajra utazik. 17 órától rendezik majd a Kisbér-Lábatlan összecsapást, itt azért a listavezető vendégcsapat jóval esélyesebbnek tűnik, de Kisbéren senki sem mehet biztosra. A Kisbér az előző meccsét elveszítette, de előtte sorozatban nyerte a meccseket. A hétvégén a Tokod SE lesz a szabadnapos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában