Úszás-futás-kerékpár

2023.03.28. 11:45

Régiós döntőben taroltak az esztergomi triatlonosok

Tavaszias időben indult a versenyszezon az Esztergomi Triatlon Klub (ETK) versenyzőinek számára, akik remek eredményeket értek el a Sport XXI Aquatlon Észak-Nyugati Regionális Döntőjében.

Walczer Patrik

Taroltak az esztergomi sporttehetségek a régiós versenyen

Forrás: Esztergomi Triatlon Klub/Facebook

Az Újonc 1 fiú kategóriában, a 2014-ben született versenyzők mezőnyében Szabó Ármin aranyérmes lett. Az Újonc 1 lány korcsoportban a Csizi Marianne a 2015-ösök között második helyen végzett. A 2014-es mezőnyben Tóth Anna Molli lett az első, Szekeres Izabella a második, míg Szerencsés Noé a harmadik. Major Orsolya is rajthoz állt, de betegség miatt nem tudta befejezni a versenyt.

Az Újonc 2 lány kategóriában Blonszki Nina a 2013-asok között szerzett aranyérmet, de a 2012-es születésű versenyzők mezőnyében is tarolt a klub. Szalkay Zsuzsanna arany-, Nádudvari Réka ezüst-, Berczeli Eszter bronzéremnek örülhetett, Sallai Enikő negyedik, Pörsök Anna ötödik, Molnár Gréta pedig hetedik lett.

A gyermek fiú mezőnyben a 2011-esek korcsoportját Czibula Bertalan nyerte meg. Gergely Soma ötödik, Hegedűs Ábel hetedik, Horváth Bertalan nyolcadik lett. A gyermek lány mezőnyben a 2011-esek között Zámbó Liza végzett az élen, Vas Virág ötödik lett, Csekő Szonja pedig hatodik. A 2010-es születésű sportolók mezőnyében Kiss-Lindscheidt Aida bronzérmet szerzett.

A serdülő fiúk között a 2009-esek korcsoportjában is remekeltek a klub növendékei, hiszen Zámbó Benedek lett a győztes, Gergely Mátyás második, Czibula Mátyás harmadik, míg Pörsök Mihály ötödik lett. A serdülő Lányok között, a 2009-es korosztályban Horváth Borbála szerzett bronzérmet, Nádudvari Sára negyedikként, Hajdú Angelika ötödikként zárt. A 2008-asok között Miszlai Míra győzött, mögötte Bartal Zsófi lett második – közölte közösségi oldalán a klub.

 

Címkék#triatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában