Sípszó előtt

2023.03.04. 20:00

Podcast: a megye III. Messije, a kék-fehér góllövőcipő, a rutinrókák és az ígéretes ifjak

Visszatért sportos podcastunk. Ezúttal a mennyei megyeiben, valamint az NB-s bajnokságokban játszó focicsapatot jelenét és jövőjét boncolgattuk.

Kemma.hu

Herczeg István sportújságírót ezúttal Szűr Annamária regionális online vezető szerkesztő kérdezte arról, mit lát, mit remél ő, mire számíthatnak a drukkerek a tavaszi szezonban. A megye I., megye II., megye III. gólkirály-esélyeiseiről és a gárdákról éppúgy beszélgettek, mint az NB III.-as Tatabánya, Zsámbék és Komárom, vagy épp az NB II.-es Dorog esélyeiről.

Na de kit nevezhetünk a megye III. Messijének, kit figyelnek megye I.-es csapatok, és mi lesz, ha a Dorognak és a Tatabányának kell osztályozót játszania a másodosztályért? Ezek a témák is szóba kerültek, ahogy az ácsi foci helyzete, Kipu, Kiprich József és a Vértesszőlős kilátásai, és az is, hogy miért lehet érdekes a Tata-Nyergesújfalu találkozó. Nulladik félidő 25 percben!

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában