Labdarúgás

2023.03.26. 16:35

Győrből hozott három pontot a Tatabánya

Megtartotta első helyét Gyürki Gergely együttese.

Herczeg István

Tovább tart a Tatabánya (kékben) jó formája

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

NB III., Nyugati-csoport, 27. forduló

ETO Akadémia-Opus Tigáz Tatabánya 1-2 (1-1)

Győr, vezette: Kovács G. P., (Ring K., Nagy M.).

ETO: Ruisz – Huszár (Németh, 75.), Keresztes, Vingler, Hanzli, Mitring (Moharos, 80.), Tamás, Szabó (Csáki, 56.), Sipőcz (Bánáti, 80.), Ignácz, Urblik. Vezetőedző: Nicsenko Igor.

Tatabánya: Lóth – Árvai, Hadobás (Hajas, 72.), Kovács, Krupánszki, Letenyei (Angyal, 84.), Katona, Szegő, Molnár T., Márton (Németh, 89.), Székely. Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gólszerzők: Huszár (10.), illetve Katona (36., 53 – mindkettőt büntetőből).

Kiállítva: Keresztes (52.), Hanzli (73.) – mindketten ETO Akadémia.

 

Edzőváltáson átesett csapathoz utazott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya. A győri fiatalok szakami stábjában azért került sor változtatásra, mert az NB II.-ben szereplő nagycsapat menesztette Tímár Krisztián vezetőedzőt, helyére pedig az eddig az NB III.-as csapatot irányító José Munoz került fel, így a tartalékcsapatot Nicsenko Igor vette át. 

A hazai zöld-fehér csapat gyorsan megszerezte a vezetést, azonban Katona Károly még a félidő előtt egyenlített büntetőből. A szünet után aztán minden tekintetben hátrányba került a győri csapat, hiszen a korábbi dorogi Keresztes Krisztián a kiállítás sorsára jutott, a megítélt büntetőt Katona ismét gólra váltotta. Húsz perccel később egy újabb győri játékos kapott piros lapot. Több gól viszont már nem esett, így a Tatabánya győzött, amivel természetesen maradt listavezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában