Kosárlabda

2023.03.25. 11:00

Egykori mestere látogat az oroszlányi csapathoz

A ZTE lesz a Lions ellenfele ma este.

Kun Attila

A Lionsra (piros-fehérben) nem vár könnyű mérkőzés a Zalaegerszeg ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Kosárlabda, NB I. A, alapszakasz, férfi, 25. forduló 

MVM-OSE Lions–Zalakerámia ZTE KK 

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 


A tabella 11. helyén álló oroszlányi csapat már nem juthat be a felsőházi rájátszásba, így számára elsődleges tétje a mérkőzésnek (és természetesen a jövő heti utolsó fordulónak is), hogy legalább a jelenlegi helyezését megőrizze (illetve, hogy a még elérhető 10. pozíciót megszerezze) és ezáltal a lehető legtöbb pontot vigye magával az alsóházba. A ZTE egy esetleges győzelemmel bebiztosítaná negyedik helyét, miközben még a harmadikra is odaérhet. A találkozó pikantériája, hogy a zalaiak mestere, a szlovén Sebastjan Krasovec az előző négy szezonban éppen az oroszlányi csapatot irányította, tétmérkőzésen pedig először tér vissza az „Akácba”. 
– A ZTE nagy energiával és intenzitással játszik. Kellő erővel kell játszanunk és a festéken kívül kell tartani ellenfelünket, nehogy könnyű pontokat szerezzenek – nyilatkozta a mérkőzés kapcsán Simon Petrov, az MVM-OSE Lions vezetőedzője. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában